Személyszállítás kisbusszal

Menetrendszerinti napi járatok Nyíregyházából, Debrecenből, Miskolcból, Egerből, Budapestről, Tatabányából, Győrből, Sopronból - Ausztriába és Németországba

Menetrendszerinti napi járatunk programja rendkívül egyszerű és könnyen megjegyezhető, napi indulások a kovetkező megyékből: Szabolcs-Szatmár-Bereg, Hajdú-Bihar, Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves, Pest, Komárom-Esztergom, Győr-Moson-Sopron – minden nap azonos órakban.

 

A Corina Express Line járatai minden nap ugyanabban az órában indulnak.

Utasainkat ausztriai vagy németországi lakcímükre szállítjuk! Napi járataink célállomásai:

  • Ausztria teljes területe – Bécs (repülőtér), Graz, Salzburg, Linz, Klagenfurt, Innsbruck, Bregenz, Dornbirn
  • Németország (München és Stuttgart körzete), Dortmund – Frankfurt – Würzburg – Nürnberg
  • A szerdai, pénteki és vasárnapi járataink Németország teljes területét, beleértve az északi részeket – Hamburg, Flensburg, Rostock környékét -, valamint Belgium és Hollandia teljes területét is lefedik.

 

Magyarországról induló járatok menetrendje:

Az indulás időpontja hozzávetőleges. Az indulás pontos időpontjáért, vagy bármilyen más részletért kérjük lépjen velünk kapcsolatba!

Németországból induló járatok menetrendje:

  • Járataink NAPONTA indulnak Ausztria teljes területéről és Németország déli részéből (München, Freiburg, Stuttgart, Ulm, Augsburg környéke egészen Dortmund – Frankfurt – Würzburg – Bamberg – Nürnberg – Regensburg környékéig).
  • Kedden, pénteken és vasárnap Ausztria és Németország teljes területéről szállítjuk utasainkat, ideértve Németország északi részeit, Brema, Hannover, Hamburg, Flensburg, Rostock, Berlin és Drezda környékét. Ezeken a napokon a Belgiumban és Hollandiában tartózkodó ügyfeleinket is haza tudjuk szállítani.

A németországi és ausztriai indulások időpontja enyhén csúszhat utasaink egyéni igényeinek kielégítése miatt. Ha helyet foglal valamely járatunkon, az indulás előtti napon telefonon értesítjük arról, mikor ér a járat az ön által megadott lakcímre.